Normal view MARC view ISBD view

El pescado y los productos derivados de la pesca : composición, propiedades nutritivas y estabilidad / coordinador Adriaan Ruiter ; traductor María Luisa Ferrándiz Martín ; revisión científica Bernabé Sanz Pérez

Contributor(s): Ruiter, Adriaan [coord.] | Ferrándiz Martín, María Luisa [tr.] | Sánz Pérez, Bernabé [rev. científica].
Material type: TextTextPublisher: Zaragoza : Acribia , 1999Description: xi, 416 p. : il.ISBN: 8420008591.Subject(s): PESCADOS | MARISCOS | ALIMENTOS | CONSERVACION | PRODUCTOS PESQUEROS
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Biblioteca Académica Hilda S. Gabriel
Colección General 637.56 P473p (Browse shelf) Available 04-50400
Biblioteca Académica Malvina Perazo
Colección General 637.56 P473p (Browse shelf) Available 05-14140
Total holds: 0

Click on an image to view it in the image viewer